Zomerkamp 2021

Het zomerkamp 2021 voor de jeugd van Jong Nederland Neer komt er weer aan. Dit jaar gaan we ons kampement bouwen in de bossen van Wellerlooi. Van 24 juli t/m 31 juli 2021 gaan de Waoghels, de Gorg3ls, de Wuilesse en Kraom de spits afbijten. Van 31 juli t/m 3 augustus zullen Sjmaor en Qûasjiopeia het kamp komen verkennen. Vanaf 31 juli zullen ook Kaerelloead en de Batravers en kamp komen bezoeken. Zij zullen tot zaterdag 7 augustus blijven. Vele vrijwilligers en de leiding is al weer een tijdje bezig om er weer een onvergetelijke happening van te maken. We hopen jullie hier weer allemaal te zien.

Ons thema is: toen waas gelök nog hieël gewuuen.

Lang, heel lang geleden, toen geluk nog heel gewoon was….
Of toch niet??

Zijn jullie ook zo benieuwd wat er toch gaande is in de bossen van Wellerlooi?
Klopt het verhaal wat er door de inwoners van Wellerlooi verteld wordt of is dit slechts een verzinsel, een mythe, een sprookje??

Maak kennis met Duncan! Een enthousiaste avonturier met een zeer divers groepje vrienden.
Duncan is in ieder geval van plan om het verhaal achter het portaal helemaal uit te pluizen en neemt hier zijn vriendengroep voor mee. Wordt het een verhaal met een happy end, of eindigt iedereen doodongelukkig. Wie heeft het geluk aan zijn zijde en voor wie is het constant vrijdag de 13e?

Helpen jullie mee om het raadsel op te lossen?

Toestemmingsverklaring AVG

Vanaf mei 2018 is de vernieuwde AVG-wet van kracht. Deze wet stelt onder andere dat er toestemming gegeven moet worden voor het bewaren van persoonsgegevens en het maken en gebruiken van foto’s.

Persoonsgegevens

Bij Jong Nederland Neer is het bewaren van de persoonsgegevens noodzakelijk voor het lidmaatschap en om deel te nemen aan activiteiten. Deze gegevens betreffen de naam van het lid, het adres, de geboortedatum, de zorgverzekeraar en polisnummer, en het emailadres en telefoonnummer van de ouders.

De gegevens worden bewaard in PION, het leden- en leidingregistratiesysteem van JongNL Limburg. Het programma heeft de hoogste norm voor beveiliging van gegevens, en het is niet mogelijk om hier privacygevoelige informatie in op te slaan. Buiten PION worden ledengegevens nergens opgeslagen.

Foto’s en video’s

Soms worden op groepsavonden, tijdens activiteiten en tijdens de jaarlijkse weekenden en kampen foto’s gemaakt, die gebruikt worden op de website of op sociale media. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in opdracht van ons worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere leden of ouders/verzorgers foto’s maken tijdens Jong Nederland activiteiten: hier hebben wij als vereniging geen invloed op.

 

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ik geef toestemming onder deze voorwaarden:

  • Mijn toestemming geldt alleen voor de hieronder beschreven gegevens. Voor nieuwe gegevensverwerking vraagt Jong Nederland Neer mij opnieuw om toestemming.
  • Bij opzegging van het lidmaatschap zullen mijn gegevens verwijderd worden.
  • Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.


Ik geef toestemming voor het bewaren van persoonsgegevens zoals weergegeven onder het kopje ‘persoonsgegevens’ in het ledenregistratiesysteem van Jong Nederland Neer (PION).


Ik geef toestemming voor het maken en gebruiken van foto’s en video’s door Jong Nederland Neer.


Mocht u vragen hebben betreffende de AVG of meer informatie willen, dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@jongnederlandneer.nl.