Zomerkamp 2021

Het zomerkamp 2021 voor de jeugd van Jong Nederland Neer komt er weer aan. Dit jaar gaan we ons kampement bouwen in de bossen van Wellerlooi. Van 24 juli t/m 31 juli 2021 gaan de Waoghels, de Gorg3ls, de Wuilesse en Kraom de spits afbijten. Van 31 juli t/m 3 augustus zullen Sjmaor en Qûasjiopeia het kamp komen verkennen. Vanaf 31 juli zullen ook Kaerelloead en de Batravers en kamp komen bezoeken. Zij zullen tot zaterdag 7 augustus blijven. Vele vrijwilligers en de leiding is al weer een tijdje bezig om er weer een onvergetelijke happening van te maken. We hopen jullie hier weer allemaal te zien.

Ons thema is: toen waas gelök nog hieël gewuuen.

Lang, heel lang geleden, toen geluk nog heel gewoon was….
Of toch niet??

Zijn jullie ook zo benieuwd wat er toch gaande is in de bossen van Wellerlooi?
Klopt het verhaal wat er door de inwoners van Wellerlooi verteld wordt of is dit slechts een verzinsel, een mythe, een sprookje??

Maak kennis met Duncan! Een enthousiaste avonturier met een zeer divers groepje vrienden.
Duncan is in ieder geval van plan om het verhaal achter het portaal helemaal uit te pluizen en neemt hier zijn vriendengroep voor mee. Wordt het een verhaal met een happy end, of eindigt iedereen doodongelukkig. Wie heeft het geluk aan zijn zijde en voor wie is het constant vrijdag de 13e?

Helpen jullie mee om het raadsel op te lossen?