Geslaagd zomerkamp 2021

Van 24 juli t/m 7 augustus 2021 zijn alle groepen van Jong Nederland Neer op kamp geweest in de bossen van Wellerlooi. Het hele kampement met tenten, wasplaatsen, hudo’s, een keuken en eetgelegenheden voor de leiding en de kinderen werd verdeeld over een groot bosterrein. De eerste week zijn de Waoghels,  Wuilesse, Gorg3ls en Kraom weggeweest. De tweede week waren Sjmaor, Qûasjiopeia, de Batravers en Kaerelloead aan de beurt. In de bos en in de omgeving zijn tochten en spellen gedaan. Verder was er een toneel op het thema: Toen geluk nog hiel gewoen waas. Ook het kampliedje werd iedere dag luidkeels meegezongen. Ook kregen we op donderdag dagblad De Limburger op bezoek en werden vrijdag voorpaginanieuws.  Hierbij willen we alle leiding, kookstaf, sponsoren en overige vrijwilligers hartelijk danken voor weer 2 geslaagde weken voor kids en leiding.