Groepen

Jong Nederland Neer (JNN) heeft op dit moment 8 groepen gevarieerd in leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Onderstaande groepen zijn op dit moment actief. We vinden het belangrijk dat u weet wie er voor de groepen staat. We proberen elke groep te laten leiden door 5 à 6 personen met een mix aan ervaring. Omdat de groepen gemengd zijn zorgen we dat er leiders en leidsters in elke groep zijn, vooral bij de jongere groepen.

Leiders/leidsters gaan op cursus en een aantal leiders heeft een EHBO- en/of BHV diploma. Het leidingkorps bestaat geheel uit vrijwilligers die daarnaast nog allemaal een baan of studie hebben. Voor meer informatie over de groepen kun je terecht op de pagina’s van de groepen.

Logo Seffes21

Seffes'21

De jongste groep van Jong Nederland Neer, leeftijd van 8 en 9 jaar.

Sjmaor

De tweede groep van Jong Nederland Neer, leeftijd van 9 en 10 jaar.

Qûasjiopeia

Wij zijn Quasjiopeia, de derde groep van Jong Nederland Neer in de

Batravers

Haa, wae zeen de Batravers! Wae zeen ein supergezellige groep kinger van 11 en 12 

Kaerelloead

Wij zijn de junioregroep Kaerelloead van Jong Nederland Neer in de

Waoghels

Wij zijn de senioregroep de Waoghels van Jong Nederland Neer in de

Gorg3ls

Weej zeen de groep de Gorg3ls van Jong Nederlandj Naer in de laeftied van 14 en

Wuilesse

Wae zeen de Wuilesse. Unne seniorengroep van Jong Nederland Naer mit de 

Kraom

Wae zeen Kraom. De aodste senioregroep. Waej dreije groep op

Toestemmingsverklaring AVG

Vanaf mei 2018 is de vernieuwde AVG-wet van kracht. Deze wet stelt onder andere dat er toestemming gegeven moet worden voor het bewaren van persoonsgegevens en het maken en gebruiken van foto’s.

Persoonsgegevens

Bij Jong Nederland Neer is het bewaren van de persoonsgegevens noodzakelijk voor het lidmaatschap en om deel te nemen aan activiteiten. Deze gegevens betreffen de naam van het lid, het adres, de geboortedatum, de zorgverzekeraar en polisnummer, en het emailadres en telefoonnummer van de ouders.

De gegevens worden bewaard in PION, het leden- en leidingregistratiesysteem van JongNL Limburg. Het programma heeft de hoogste norm voor beveiliging van gegevens, en het is niet mogelijk om hier privacygevoelige informatie in op te slaan. Buiten PION worden ledengegevens nergens opgeslagen.

Foto’s en video’s

Soms worden op groepsavonden, tijdens activiteiten en tijdens de jaarlijkse weekenden en kampen foto’s gemaakt, die gebruikt worden op de website of op sociale media. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in opdracht van ons worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere leden of ouders/verzorgers foto’s maken tijdens Jong Nederland activiteiten: hier hebben wij als vereniging geen invloed op.

 

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ik geef toestemming onder deze voorwaarden:

  • Mijn toestemming geldt alleen voor de hieronder beschreven gegevens. Voor nieuwe gegevensverwerking vraagt Jong Nederland Neer mij opnieuw om toestemming.
  • Bij opzegging van het lidmaatschap zullen mijn gegevens verwijderd worden.
  • Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.


Ik geef toestemming voor het bewaren van persoonsgegevens zoals weergegeven onder het kopje ‘persoonsgegevens’ in het ledenregistratiesysteem van Jong Nederland Neer (PION).


Ik geef toestemming voor het maken en gebruiken van foto’s en video’s door Jong Nederland Neer.


Mocht u vragen hebben betreffende de AVG of meer informatie willen, dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@jongnederlandneer.nl.