Kopen voor je club
voor Jong Nederland Neer

Onze vereniging heeft zich aangesloten bij Kopen voor je Club – de slimste clubactie van Nederland. Van elke online aankoop sparen we tot 8% van het aankoopbedrag voor onze vereniging. Het werkt heel erg makkelijk en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Een nieuwe laptop via Coolblue levert de vereniging ongeveer 30 euro op. Een weekendje weg via Booking 25 euro en een complete vakantie via TUI of Expedia meer dan 100 euro! Voor elke 250 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) krijgt de vereniging ongeveer 20 euro! Dat zijn serieuze bedragen, zeker als iedereen meedoet! Veel kleine bedragen helpen natuurlijk net zo goed. Een bosje bloemen, gereedschap en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online.

In totaal zijn er ongeveer 50 webwinkels: Coolblue, Wehkamp, Bijenkorf, Booking, Expedia, TUI, HEMA, Blokker, Gall&Gall, Jumbo, Kleertjes.com, Praxis, Greetz en nog veel meer. Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8% voor onze vereniging. Helemaal gratis en supermakkelijk!

Hoe werkt het!

  1. KLIK voor elke aankoop eerst naar onze eigen speciale clubpagina
  2. SHOP zoals je gewend bent en zoveel je maar wilt
  3. SPAAR tot 8% van elke online aankoop

Bekijk onze clubpagina op Kopen voor je Club via https://kopenvoorjeclub.nl/jongnederland-neer

Hoe kun jij helpen?  

Neem alvast een kijkje op de clubpagina en bekijk het aanbod van webwinkels. Je ziet er ook allerlei handige tips en hulpmiddelen waardoor jij met webwinkelen via Kopen voor Jong Nederland Neer eenvoudig geld kunt sparen voor onze vereniging: Dit zijn de belangrijkste:

  • Bewaar de link naar de clubpagina op je buroblad als favoriet of als opstartpagina van je browser
  • Installeer addon voor in je browser
  • Meld je aan voor de Weekly Update: elke week een herinnering én inspiratie
  • Meer tips op de clubpagina: https://kopenvoorjeclub.nl/jongnederland-neer

Just do it!

Door jouw extra muisklik kan onze vereniging veel extra inkomsten verkrijgen. Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze vereniging sparen.

Namens Jong Nederland Neer hartelijk dank!

Toestemmingsverklaring AVG

Vanaf mei 2018 is de vernieuwde AVG-wet van kracht. Deze wet stelt onder andere dat er toestemming gegeven moet worden voor het bewaren van persoonsgegevens en het maken en gebruiken van foto’s.

Persoonsgegevens

Bij Jong Nederland Neer is het bewaren van de persoonsgegevens noodzakelijk voor het lidmaatschap en om deel te nemen aan activiteiten. Deze gegevens betreffen de naam van het lid, het adres, de geboortedatum, de zorgverzekeraar en polisnummer, en het emailadres en telefoonnummer van de ouders.

De gegevens worden bewaard in PION, het leden- en leidingregistratiesysteem van JongNL Limburg. Het programma heeft de hoogste norm voor beveiliging van gegevens, en het is niet mogelijk om hier privacygevoelige informatie in op te slaan. Buiten PION worden ledengegevens nergens opgeslagen.

Foto’s en video’s

Soms worden op groepsavonden, tijdens activiteiten en tijdens de jaarlijkse weekenden en kampen foto’s gemaakt, die gebruikt worden op de website of op sociale media. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in opdracht van ons worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere leden of ouders/verzorgers foto’s maken tijdens Jong Nederland activiteiten: hier hebben wij als vereniging geen invloed op.

 

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ik geef toestemming onder deze voorwaarden:

  • Mijn toestemming geldt alleen voor de hieronder beschreven gegevens. Voor nieuwe gegevensverwerking vraagt Jong Nederland Neer mij opnieuw om toestemming.
  • Bij opzegging van het lidmaatschap zullen mijn gegevens verwijderd worden.
  • Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.


Ik geef toestemming voor het bewaren van persoonsgegevens zoals weergegeven onder het kopje ‘persoonsgegevens’ in het ledenregistratiesysteem van Jong Nederland Neer (PION).


Ik geef toestemming voor het maken en gebruiken van foto’s en video’s door Jong Nederland Neer.


Mocht u vragen hebben betreffende de AVG of meer informatie willen, dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@jongnederlandneer.nl.