Vorstenpaar JNN 2023

Vorstenpaar JNN 2023 Vrijdag 10 februari 2023 heeft weer de carnavalsdisco van Jong Nederland Plaatsgevonden. Na 2 jaar afwezigheid. Alle groepen waren weer present en heel leuk verkleed. Ook werd

Lees Meer »

Start nieuwe groep

Start nieuwe groep Op woensdag 28 september a.s. start er weer een nieuwe groep bij Jong Nederland Neer. Deze groepsavond zal vanaf dan wekelijks plaatsvinden van 18.30-19.30 uur. Zou je

Lees Meer »

Zoenenactie oktober 2022

Zoenenactie oktober 2022 Zaterdag 15 oktober a.s. is weer de 2 jaarlijkse zoenenactie van Jong Nederland Neer. De kids van Jong Nederland Neer komen dan weer bij u aan de

Lees Meer »

Kaderschouw Neer 2022

Kaderschouw Neer 2022 Miense van Naer en omstreke. Zaoterdig 17 september zeet gae van herte oetgeneudigd om te kome kieke nao de optocht van ‘n 500 Jong Nederlanders oet gans Limburg,

Lees Meer »

Start seizoen 2022-2023

Start seizoen 2022-2023 Na een zeer geslaagd zomerkamp in Zutendaal (B) en een mooie vakantie wordt het weer tijd om weer te starten met de groepsavonden van Jong Nederland Neer.

Lees Meer »

Verjaardagsactie 2022

verjaardagsactie 2022 Van 29 t/m 31 augustus 2022 is weer onze jaarlijkse verjaardagsactie van Jong Nederland Neer. De leiding van Jong Nederland zal dan weer bij u aan de deur

Lees Meer »

Toestemmingsverklaring AVG

Vanaf mei 2018 is de vernieuwde AVG-wet van kracht. Deze wet stelt onder andere dat er toestemming gegeven moet worden voor het bewaren van persoonsgegevens en het maken en gebruiken van foto’s.

Persoonsgegevens

Bij Jong Nederland Neer is het bewaren van de persoonsgegevens noodzakelijk voor het lidmaatschap en om deel te nemen aan activiteiten. Deze gegevens betreffen de naam van het lid, het adres, de geboortedatum, de zorgverzekeraar en polisnummer, en het emailadres en telefoonnummer van de ouders.

De gegevens worden bewaard in PION, het leden- en leidingregistratiesysteem van JongNL Limburg. Het programma heeft de hoogste norm voor beveiliging van gegevens, en het is niet mogelijk om hier privacygevoelige informatie in op te slaan. Buiten PION worden ledengegevens nergens opgeslagen.

Foto’s en video’s

Soms worden op groepsavonden, tijdens activiteiten en tijdens de jaarlijkse weekenden en kampen foto’s gemaakt, die gebruikt worden op de website of op sociale media. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in opdracht van ons worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere leden of ouders/verzorgers foto’s maken tijdens Jong Nederland activiteiten: hier hebben wij als vereniging geen invloed op.

 

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ik geef toestemming onder deze voorwaarden:

  • Mijn toestemming geldt alleen voor de hieronder beschreven gegevens. Voor nieuwe gegevensverwerking vraagt Jong Nederland Neer mij opnieuw om toestemming.
  • Bij opzegging van het lidmaatschap zullen mijn gegevens verwijderd worden.
  • Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.


Ik geef toestemming voor het bewaren van persoonsgegevens zoals weergegeven onder het kopje ‘persoonsgegevens’ in het ledenregistratiesysteem van Jong Nederland Neer (PION).


Ik geef toestemming voor het maken en gebruiken van foto’s en video’s door Jong Nederland Neer.


Mocht u vragen hebben betreffende de AVG of meer informatie willen, dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@jongnederlandneer.nl.