Zomerkamp 2022

Zomerkamp 2022 Zomerkamp 2022 met de hele bubs oet Naer komt dichterbij.   Hierbij alvast een inleidend verhaal over welk avontuur we gaan beleven. Let op! Lees met Belgisch accent!

Lees Meer »

In memoriam: Elke Noblesse

In memoriam: Elke Noblesse Afgelopen week kregen wij het bericht dat onze lieve leidster Elke Noblesse op 7 juni onverwachts is overleden. Elke was meer dan 10 jaar actief bij

Lees Meer »

Zomerkamp 2022

Zomerkamp 2022 Hè Kids, Het is weer zover, we mogen weer, eindelijk! Het grote Jong Nederland zomerkamp zit er weer aan te komen. We gaan dit jaar met de hele

Lees Meer »

Zoenenactie JNN

Zoenenactie JNN Zaterdag 12 maart a.s. is weer de 2 jaarlijkse zoenenactie van Jong Nederland Neer. De kids van Jong Nederland Neer komen dan weer bij u aan de deur

Lees Meer »

Kavelschouw 2022 Neer

Kavelschouw 2022 Neer Het Younglandsfestival, voorheen ‘Kaderschouw’ is een ontmoetingsweekend voor de vrijwilligers van de 41 plaatselijke JongNL afdelingen. Aan deze tweejaarlijkse activiteit nemen zo’n 400 tot 500 vrijwilligers uit

Lees Meer »

Hoera! We mogen weer

Hoera! We mogen weer We mogen weer de groepsavonden opstarten na een aantal weken te hebben stil gelegen al dan niet met online-groepsavonden. Maar dat is het toch niet helemaal.

Lees Meer »

Toestemmingsverklaring AVG

Vanaf mei 2018 is de vernieuwde AVG-wet van kracht. Deze wet stelt onder andere dat er toestemming gegeven moet worden voor het bewaren van persoonsgegevens en het maken en gebruiken van foto’s.

Persoonsgegevens

Bij Jong Nederland Neer is het bewaren van de persoonsgegevens noodzakelijk voor het lidmaatschap en om deel te nemen aan activiteiten. Deze gegevens betreffen de naam van het lid, het adres, de geboortedatum, de zorgverzekeraar en polisnummer, en het emailadres en telefoonnummer van de ouders.

De gegevens worden bewaard in PION, het leden- en leidingregistratiesysteem van JongNL Limburg. Het programma heeft de hoogste norm voor beveiliging van gegevens, en het is niet mogelijk om hier privacygevoelige informatie in op te slaan. Buiten PION worden ledengegevens nergens opgeslagen.

Foto’s en video’s

Soms worden op groepsavonden, tijdens activiteiten en tijdens de jaarlijkse weekenden en kampen foto’s gemaakt, die gebruikt worden op de website of op sociale media. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in opdracht van ons worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere leden of ouders/verzorgers foto’s maken tijdens Jong Nederland activiteiten: hier hebben wij als vereniging geen invloed op.

 

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ik geef toestemming onder deze voorwaarden:

  • Mijn toestemming geldt alleen voor de hieronder beschreven gegevens. Voor nieuwe gegevensverwerking vraagt Jong Nederland Neer mij opnieuw om toestemming.
  • Bij opzegging van het lidmaatschap zullen mijn gegevens verwijderd worden.
  • Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.


Ik geef toestemming voor het bewaren van persoonsgegevens zoals weergegeven onder het kopje ‘persoonsgegevens’ in het ledenregistratiesysteem van Jong Nederland Neer (PION).


Ik geef toestemming voor het maken en gebruiken van foto’s en video’s door Jong Nederland Neer.


Mocht u vragen hebben betreffende de AVG of meer informatie willen, dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@jongnederlandneer.nl.