Verhuur Patronaat

Het Patronaat is het clubgebouw van Jong Nederland Neer. Door de week is het bijna elke avond in gebruik voor de groepsavonden. In het weekend en in de zomervakantie is het te huur voor verenigingen.

Het is prima geschikt voor jeugdactiviteiten door zijn grote grasveld, een grote kampvuurkuil, zijn 3 ruime zalen, keuken en sanitaire voorzieningen zoals aparte douches. Het is gelegen op 500 meter van het Leudal, een groot bos met enkele beken, waar iedereen uiteraard graag gebruik van maakt om speurtochten, outdooractiviteiten en spokentochten in te organiseren, maar denk er wel aan dat je een vergunning nodig hebt als je na 22.00 uur nog een activiteit/spokentocht gaat doen in het bos.

Tegenover onze lokatie ligt een grote supermarkt (Aldi). In het centrum van Neer (aan de overkant van de Napoleonsbaan) ligt nog een supermarkt (Spar). In het nabijgelegen dorp Buggenum ligt Home of Heroes http://www.homeofheroes.nl. Van hieruit worden kleine en grote groepsactiviteiten georganiseerd. Verder ligt er in Neer een buitenzwembad met bijbehorend grasveld http://www.ligteveld.nl. In het nabijgelegen dorp Heythuysen ligt een binnenzwembad Laco Heythuysen www.laco.eu.

Verhuur mogelijkheden

Het gebouw en het terrein is te huur in de weekenden van vrijdag 21.00 uur tot zondag 18.00 uur. Een hele week is alleen mogelijk in de vakantieperiodes van zaterdag 12.00 uur tot zaterdag 12.00 uur. Op het grote grasveld mogen ook tenten geplaatst worden. 

Verhuur prijzen

De huurkosten bedragen voor een dagdeel € 50,- en voor een hele dag € 150,-. Een overnachting is minimaal € 125,- + een meerprijs met meer dan 25 personen van € 4,50 p.p.p.n. Kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huursom inbegrepen.

Verhuur voorwaarden

Interesse?

Om het Patronaat af te huren kun je contact opnemen met de verhuurder “Tom Hinssen” via verhuur@jongnederlandneer.nl. Vul de datums van je verwachte verblijf in via een mailtje en de verhuurder neemt dan z.s.m. contact met je op.

Locatie

Jong Nederland Neer – ’t Patronaat
Leudalweg 5
6086 AT Neer

Toestemmingsverklaring AVG

Vanaf mei 2018 is de vernieuwde AVG-wet van kracht. Deze wet stelt onder andere dat er toestemming gegeven moet worden voor het bewaren van persoonsgegevens en het maken en gebruiken van foto’s.

Persoonsgegevens

Bij Jong Nederland Neer is het bewaren van de persoonsgegevens noodzakelijk voor het lidmaatschap en om deel te nemen aan activiteiten. Deze gegevens betreffen de naam van het lid, het adres, de geboortedatum, de zorgverzekeraar en polisnummer, en het emailadres en telefoonnummer van de ouders.

De gegevens worden bewaard in PION, het leden- en leidingregistratiesysteem van JongNL Limburg. Het programma heeft de hoogste norm voor beveiliging van gegevens, en het is niet mogelijk om hier privacygevoelige informatie in op te slaan. Buiten PION worden ledengegevens nergens opgeslagen.

Foto’s en video’s

Soms worden op groepsavonden, tijdens activiteiten en tijdens de jaarlijkse weekenden en kampen foto’s gemaakt, die gebruikt worden op de website of op sociale media. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in opdracht van ons worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere leden of ouders/verzorgers foto’s maken tijdens Jong Nederland activiteiten: hier hebben wij als vereniging geen invloed op.

 

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ik geef toestemming onder deze voorwaarden:

  • Mijn toestemming geldt alleen voor de hieronder beschreven gegevens. Voor nieuwe gegevensverwerking vraagt Jong Nederland Neer mij opnieuw om toestemming.
  • Bij opzegging van het lidmaatschap zullen mijn gegevens verwijderd worden.
  • Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.


Ik geef toestemming voor het bewaren van persoonsgegevens zoals weergegeven onder het kopje ‘persoonsgegevens’ in het ledenregistratiesysteem van Jong Nederland Neer (PION).


Ik geef toestemming voor het maken en gebruiken van foto’s en video’s door Jong Nederland Neer.


Mocht u vragen hebben betreffende de AVG of meer informatie willen, dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@jongnederlandneer.nl.